De Jong Motorenservice is specialist in het reviseren van cilinderkoppen. Zo monteren wij bijvoorbeeld nieuwe kleppen, klepgeleiders en klepzetels (ook voor LPG). Het afpersen en vlakken van de cilinderkop hoort natuurlijk ook tot onze service. Mocht het noodzakelijk zijn dat uw cilinderkop wordt gelijnboord dan hebben wij ook daarvoor de juiste machines en vakmensen die dat perfect voor u uitvoeren. Door onze grote voorraad aan ruilcilinderkoppen kunnen wij een snelle levertijd garanderen.

Vlakbank voor cilinderkoppen tot 1,60 meter

Uniek is onze bijzondere vlakbank waarmee wij cilinderkoppen tot een lengte van wel 1.60 m kunnen bewerken. Hierdoor is ook het vlakken en reviseren van grote cilinderkoppen zoals landbouw-, industrie- en scheepsmotoren mogelijk. Ook voor een deelrevisie is uw cilinderkop bij ons in goede handen.

Servicegericht revisiebedrijf voor cilinderkoppen

In overleg met onze specialisten is elke reparatie bespreekbaar. Zo werken wij bijvoorbeeld regelmatig aan cilinderkoppen die aangepast moeten worden voor  autosport. Wij kunnen bijvoorbeeld de cilinderkop flowen of de maat van de kleppen aanpassen  voor uw gebruiksdoel. Mocht u wensen op dit gebied hebben neemt u dan contact met ons op, dan bespreken onze specialisten met u de mogelijkheden.

Spruitstuk vlakken

Om het spruitstuk naadloos op de gereviseerde cilinderkop te laten aansluiten, raden wij aan het spruitstuk ook te laten vlakken. Met specialistisch gereedschap kunnen wij het spruitstuk tot een honderdste millimeter nauwkeurig afvlakken.

Hét revisiebedrijf van Zuid-Oost Drenthe en de kop van Overijssel

De Jong Motorenservice in Coevorden werkt voor klanten uit heel Nederland maar is al jaren de lokale specialist in het reviseren van cilinderkoppen in het Zuid-Oosten van de provincie Drenthe en de kop van Overijssel. Zo reviseren wij cilinderkoppen in Drenthe in onder andere Emmen, Hoogeveen en Meppel. Ook werken wij al jaren voor diverse autobedrijven en particulieren in de provincie Overijssel zoals Dedemsvaart, Hardenberg en Slagharen. Zelfs klanten uit Duitsland weten ons te vinden voor het reviseren van motoren en onderdelen.

Een bijzonder project: Ford New Holland tractormotor

Onze speciale vlakbank kan cilinderkoppen tot wel 1,60 meter aan. Zo reviseerden wij bijvoorbeeld de cilinderkop van een Ford New Holland tractor en voorzien deze van hoogwaardige klepgeleiders. Ook een bijzonder project voor ons? Neem contact op.