Motorrevisie in Coevorden, vlakbij SlagharenWanneer wij een motorblok reviseren wordt deze allereerst gedemonteerd en grondig gereinigd. Om de kostprijs goed te kunnen calculeren volgt een zorgvuldige inspectie, waardoor u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We herstellen versleten onderdelen tot in nieuwstaat of vervangen deze. Onderdelen waarvan bekend is dat deze aan het eind van hun levensduur zijn, kunnen preventief worden vervangen. Hierbij kunt u denken aan slijtende onderdelen zoals de waterpomp, de koelslangen, de dynamo en andere delen van het brandstofsysteem. Om een ouder motorblok weer als nieuw te krijgen is een blokrevisie in veel gevallen de beste oplossing. Voor een motorrevisie in de buurt van Slagharen hoeft u niet ver te zoeken. Binnen een half uur rijden vanaf Slagharen vindt u De Jong Motorenservice. De Jong Motorenservice in Coevorden heeft kennis van zowel moderne als klassieke benzine-, diesel- en LPG-motoren en reviseert alle typen motoren.

Bij ons kunt u terecht voor:


Hoogwaardige revisie van motoren in Slagharen

Medewerker motorenrevisie

Vanuit onze vestiging in Coevorden bedienen wij al jaren klanten uit de omgeving van Slagharen. Onze werkplaats is voorzien van gespecialiseerde apparatuur om elk type motor te kunnen reviseren. Met onze speciale vlakbank kunnen wij cilinderkoppen vlakken tot 1,60 meter.

Van personenauto en oldtimer tot scheepsmotor

De Jong Motorenservice reviseert onder andere motoren uit personenauto's, motorfietsen en zelfs scheepsmotoren zijn voor ons geen probleem. Vooral in het geval van klassieke auto's is het reviseren van de motor van groot belang. Met grote zorg wordt de motor van uw oldtimer door ons gereviseerd. Met de huidige technieken kunnen wij deze klassieke motoren zelfs nog beter herstellen dan dat ze uit de fabriek kwamen.


Waarom een motor laten reviseren?

Versleten motoren stoten veel meer schadelijke stoffen uit dan nieuwe of gereviseerde motoren. Een motorrevisie brengt die uitstoot weer terug naar de fabriekswaarden of zelfs daaronder. Ook wordt het olieverbruik van de oude motor teruggebracht door versleten onderdelen te vervangen. Het laten reviseren van uw motor komt ten goede van het milieu en uw brandstofverbruik.

Wanneer is revisie de beste oplossing?

Sommige motoren zijn weinig gemaakt, waardoor deze ook op de tweedehandsmarkt nauwelijks voorkomen in goede staat. Voor oldtimers en sommige Mercedes en BMW motoren geldt dit bijvoorbeeld. Een revisie van het hele motorblok is dan de meest voor de hand liggende optie. Een ander motorblok kopen is in vele gevallen namelijk een stuk duurder dan een motorrevisie, helemaal wanneer een tweedehands motor geen goed alternatief is vanwege de zeldzaamheid of slechte staat van de gebruikte motoren.

Verhelpen van bekende serieproblemen

Sommige motortypen zijn benadeeld met veel serieproblemen, waardoor er veel vraag is naar deze blokken en hun onderdelen. Bij deze motortypen betekent het plaatsen van een gebruikt vervangend motorblok vaak dat die problemen zich op een gegeven moment opnieuw gaan voordoen. In deze gevallen is een motorrevisie de beste optie. Zwakke punten die de serieproblemen veroorzaken kunnen dan verholpen worden door kwalitatief betere of aangepaste onderdelen te gebruiken.


Waarom motor reviseren bij De Jong Motorenservice?

  • De echte specialist op het gebied van motorrevisie in omgeving Slagharen
  • Van personenauto tot scheepsmotor
  • Reviseren niet mogelijk? Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte motorblokken
  • Revisie voor alle typen motoren
  • Hoge kwaliteit en nacontrole
  • Gereviseerde motor evenaart of overtreft fabriekskwaliteit

Afspraak maken voor motorrevisie in Slagharen

Woont u in de buurt van Slagharen en wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor een revisie? Vul direct het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.