De Jong Automotive in Coevorden, vlakbij EmmenAls u vanuit Assen op zoek bent naar een revisie van uw motor, dan moet u bij De Jong Motorenservice in Coevorden (Drenthe) zijn. De Jong reviseert al tientallen jaren motoren voor autobedrijven, wagenparkbeheerders en verzekeringsmaatschappijen.

Tevens werken wij regelmatig voor particulieren en liefhebbers zoals oldtimerbezitters en de sportwagen fanaat. De Jong Motorenservice reviseert vrijwel elk type motor zoals motoren van personenauto’s, scheepsmotoren of motoren van tractoren.

Dankzij onze modern ingerichte werkplaats met vlakbank kunnen cilinderkoppen tot wel 1,60 meter worden gereviseerd. Het is ons doel om de gereviseerde motor naar fabriekskwaliteit, of zelfs beter, te herstellen. Wij gaan 100% voor kwaliteit

Wat kunnen wij voor u verzorgen:


Hoogwaardige revisie van motoren in Assen

Medewerker motorenrevisie Assen

De Jong Motorenservice is gevestigd in Coevorden. Van hieruit bedienen wij al jaren diverse klanten uit heel Nederland, dus ook de omgeving van Assen. Wanneer uw motor door ons wordt gereviseerd wordt deze vooraf grondig Ultrasoon gereinigd en zorgvuldig gedemonteerd. Uniek is onze industriële vlakbank waarmee wij cilinderkoppen kunnen vlakken tot wel 1,60 meter.

Van personenauto en oldtimer tot scheepsmotor

Voor onze revisiespecialisten kent een motor vrijwel geen geheimen meer. Zo reviseren wij bijvoorbeeld ook als een van de weinigen in Nederland Porsche-motoren die een specialistische aanpak en gereedschap vereisen. Naast motoren voor personenauto’s reviseert De Jong Motorenservice ook motoren voor sportwagens, oldtimers, tractoren en scheepsmotoren. Met de huidige technieken kunnen wij uw motor weer terug brengen naar fabriekskwaliteit, vaak zelfs beter!


Waarom reviseren bij De Jong Motorenservice?

  • De echte specialist op het gebied van motorrevisie in Drenthe
  • Van personenauto tot scheepsmotor
  • Niet reviseerbaar? Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte motorblokken
  • Elk type motor wordt door ons gereviseerd
  • Hoge kwaliteit en nacontrole
  • Gereviseerde motor evenaart of overtreft fabriekskwaliteit

Maak een afspraak voor een motor revisie

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Vul dit formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.