De Jong Motorenservice reviseert vrijwel elke motor. Wij hebben alle benodigde machines en apparatuur, en uiteraard ervaren specialisten voor het reviseren van uw auto-, bedrijfsauto-, industrie-, landbouw- of revisie van uw scheepsmotor.

Wist u trouwens dat het reviseren van onderdelen niet alleen financieel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een schoner millieu?

Vakkundige revisie van uw motor

Wanneer uw motor bij ons binnenkomt wordt deze allereerst gedemonteerd en grondig gereinigd. Daarna volgt een zorgvuldige inspectie, waardoor wij de kostprijs exact kunnen calculeren en u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze geschoolde en gemotiveerde monteurs voeren de revisie van uw motor goed en efficiënt uit.Voor een eerlijk en uitgebreid advies op maat staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Mocht uw motor niet meer reviseerbaar zijn, dan kunnen wij als alternatief ook een ruilmotor aanbieden.  Tevens is het mogelijk uw motor door ons te laten ombouwen voor autosportdoeleinden. Ons team bestaat uit echte specialisten die jarenlange kennis van de bouw van racemotoren hebben. Neem vrijblijvend contact op en bespreek met onze specialisten de mogelijkheden voor uw motor.

Hét revisiebedrijf van Zuid-Oost Drenthe en de kop van Overijssel

De Jong Motorenservice in Coevorden werkt voor klanten uit heel Nederland maar is al jaren de lokale specialist in het reviseren van motoren in het Zuid-Oosten van de provincie Drenthe en de kop van Overijssel. Zo reviseren wij motoren in Drenthe in onder andere Emmen, Hoogeveen en Meppel. Ook werken wij al jaren voor diverse autobedrijven en particulieren in de provincie Overijssel zoals Dedemsvaart, Hardenberg en Slagharen.