De Jong Automotive in Coevorden, vlakbij EmmenOp zoek naar een vakkundig revisiebedrijf in Drenthe? Laat uw motor reviseren door de ervaren specialisten van De Jong Motorenservice. Wij werken al jaren voor verschillende autobedrijven, particulieren en liefhebbers van oldtimers uit Hoogeveen en omgeving. Onze vakspecialisten reviseren vrijwel elk type verbrandingsmotor. Van reguliere personenauto tot scheepsmotor. Ons streven is om de fabriekskwaliteit te evenaren of zelfs te overtreffen door gebruik te maken van de laatste technieken.

Wat kan De Jong Motorenservice voor u verzorgen:


Hoogwaardige revisie van motoren in Hoogeveen

Medewerker motorenrevisie

 De Jong Motorenservice is gevestigd in Coevorden. Vanuit onze vestiging bedienen wij al jaren klanten uit Hoogeveen en omgeving. Autobedrijven, particulieren, wagenparkbeheerders of oldtimer-bezitters zijn enkele voorbeelden waar wij doorgaans voor werken. Onze werkplaats is uitgerust met moderne, specialistische apparatuur om vrijwel elk type motor te reviseren. Dankzij onze speciale vlakbank kunnen cilinderkoppen worden gevlakt tot wel 1,6 meter.

Van personenauto en oldtimer tot scheepsmotor

Geen enkele motor is voor onze specialisten te gek. Of het nu de motor van een personenauto betreft, of een motor van een klassieke tractor, wij brengen het weer in de originele staat met de technieken van nu.

De motor wordt zorgvuldig gedemonteerd, gereinigd, gereviseerd en gemonteerd. Na revisie wordt elke motor nog eens grondig nagelopen en is een dichtingscheck van de kleppen standaard inbegrepen. Ons doel is dan ook de fabriekskwaliteit te evenaren of beter nog, te overtreffen.


Waarom kiezen voor De Jong Motorenservice?

  • De echte specialist op het gebied van motorrevisie in Drenthe
  • Elk type motor wordt door ons gereviseerd
  • Hoge kwaliteit en nacontrole
  • Gereviseerde motor evenaart of overtreft fabriekskwaliteit
  • Van personenauto tot scheepsmotor

Maak een afspraak om uw motor te laten reviseren

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.