Op zoek naar gereedschap van topkwaliteit? Door de jaren heen weet een monteur met welk gereedschap hij of zij prettig goed en snel kan werken, in ons bedrijf waar wij met zeer ervaren monteurs werken is iedereen het er over eens dat Sonic gereedschappen gemaakt zijn naar de wensen van monteurs.

Wist u dat: De Jong Motorenservice directeur Niels Veldt van Sonic Equipment al kent sinds de oprichting?


Kenners herkennen de kwaliteit van Sonic Equipment

Het gereedschap heeft die functionaliteiten die een monteur kan wensen. Het ligt goed in de hand is sterk en duurzaam maar niet te lomp of zwaar om prettig mee te kunnen werken.

Wij gebruiken het al vele jaren in onze werkplaatsen dus vraag onze medewerkers naar hun ervaringen. Als u ook goed en efficiënt wil werken neem dan Sonic gereedschappen en ook u zult overtuigd raken van de kwaliteit.

Sonic Equipment staat bekend om complete gereedschap-trolleys (gereedschapwagens en wandsystemen) maar u kunt specifieke gereedschappen ook los aanschaffen.
 


Meer weten over Sonic gereedschappen?

Vragen over wat wij kunnen leveren van Sonic en de verkoopprijzen? Stel uw vraag via onderstaand formulier of breng een bezoek aan onze werkplaats voor meer informatie.