De Jong Automotive in Coevorden, vlakbij EmmenDe Jong Motorenservice is specialist in motorrevisie in de provincie Drenthe. In de omgeving van Emmen reviseren wij al jaren motoren voor autogarages, wagenparkbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, particulieren en de hobbyist. Onze specialisten reviseren in principe elk type verbrandingsmotor, benzine of diesel. Of het nu een motor van een personenauto of een scheepsmotor betreft, onze vakmensen reviseren de motor naar fabriekskwaliteit of zelfs beter!

Wat kan De Jong Motorenservice voor u verzorgen:


Hoogwaardige revisie van motoren in Emmen

Medewerker motorenrevisie

Vanuit onze vestiging in Coevorden bedienen wij al jaren klanten uit de omgeving van Emmen. Onze werkplaats is voorzien van gespecialiseerde apparatuur om elk type motor te kunnen reviseren. Met onze speciale vlakbank kunnen wij cilinderkoppen vlakken tot 1,6 meter.

Van personenauto en oldtimer tot scheepsmotor

De Jong Motorenservice reviseert onder andere motoren uit personenauto's, motorfietsen en zelfs scheepsmotoren is voor ons geen probleem. Vooral in het geval van klassieke auto's is het reviseren van de motor van groot belang. Met grote zorg wordt de motor van uw oldtimer door ons gereviseerd. Met de huidige technieken kunnen wij deze klassieke motoren zelfs nog beter herstellen dan dat ze uit de fabriek kwamen.


Waarom kiezen voor De Jong Motorenservice?

  • De echte specialist op het gebied van motorrevisie in Drenthe
  • Elk type motor wordt door ons gereviseerd
  • Hoge kwaliteit en nacontrole
  • Gereviseerde motor evenaart of overtreft fabriekskwaliteit
  • Van personenauto tot scheepsmotor

Maak een afspraak om uw motor te laten reviseren

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.