De Jong Automotive in Coevorden, vlakbij EmmenOp zoek naar een vakkundig revisiebedrijf in de omgeving van Meppel? De Jong Motorenservice in Coevorden (Drenthe) reviseert al jaren motoren voor autobedrijven, wagenparkbeheerders en verzekeringsmaatschappijen. Ook werken wij regelmatig voor particulieren en liefhebbers zoals oldtimerbezitters. De Jong Motorenservice reviseert vrijwel elk type motor zoals motoren van personenauto’s, scheepsmotoren of motoren van tractoren. Dankzij onze modern ingerichte werkplaats met vlakbank kunnen cilinderkoppen tot wel 1,60 meter worden gereviseerd. Het is ons doel om de gereviseerde motor naar fabriekskwaliteit, of zelfs beter, te herstellen.

Wat kan De Jong Motorenservice voor u verzorgen:


Hoogwaardige revisie van motoren in Meppel

Medewerker motorenrevisie

De Jong Motorenservice is gevestigd in Coevorden. Van hieruit bedienen wij al jaren diverse klanten uit de omgeving van Meppel. Wanneer uw motor wordt gereviseerd wordt deze vooraf gronding gereinigd en zorgvuldig gedemonteerd. Uniek is onze specialistische vlakbank waarmee wij cilinderkoppen kunnen vlakken tot wel 1,60 meter.

Van personenauto en oldtimer tot scheepsmotor

Voor onze specialisten kent een motor vrijwel geen geheimen. Zo reviseren wij bijvoorbeeld ook Porsche-motoren die een specialistische aanpak en gereedschap vereisen. Naast motoren voor personenauto’s reviseert De Jong Motorenservice ook motoren voor oldtimers, tractoren en scheepsmotoren. Met de huidige technieken kunnen wij uw motor herstellen naar fabriekskwaliteit, vaak zelfs beter!


Waarom kiezen voor De Jong Motorenservice?

  • De echte specialist op het gebied van motorrevisie in Drenthe
  • Elk type motor wordt door ons gereviseerd
  • Hoge kwaliteit en nacontrole
  • Gereviseerde motor evenaart of overtreft fabriekskwaliteit
  • Van personenauto tot scheepsmotor

Maak een afspraak om uw motor te laten reviseren

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.