Motorrevisie in Coevorden, vlakbij DedemsvaartBij een motorrevisie wordt de motor uit elkaar gehaald en worden de onderdelen zorgvuldig gecontroleerd. Onderdelen die zijn versleten worden vervangen of tot in nieuwstaat hersteld. Onderdelen waarvan bekend is dat die tegen het eind van hun levensduur zijn, kunnen preventief worden vervangen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de olie- of waterpomp, de koelslangen, de dynamo en delen van het brandstofsysteem. Revisie is in veel gevallen de beste oplossing om een ouder motorblok weer als nieuw te krijgen. Voor een motorrevisie in de buurt van Dedemsvaart hoeft u niet ver te zoeken. Binnen een half uur rijden vanaf Dedemsvaart vindt u De Jong Motorenservice. De Jong Motorenservice in Coevorden heeft kennis van zowel moderne als klassieke benzine-, diesel- en LPG-motoren en reviseert alle typen motoren.

Bij ons kunt u terecht voor:


Hoogwaardige revisie van motoren in Dedemsvaart

Medewerker motorenrevisie

Vanuit onze vestiging in Coevorden bedienen wij al jaren klanten uit de omgeving van Dedemsvaart. Onze werkplaats is voorzien van gespecialiseerde apparatuur om elk type motor te kunnen reviseren. Met onze speciale vlakbank kunnen wij cilinderkoppen vlakken tot 1,60 meter.

Van personenauto en oldtimer tot scheepsmotor

De Jong Motorenservice reviseert onder andere motoren uit personenauto's, motorfietsen en zelfs scheepsmotoren zijn voor ons geen probleem. Vooral in het geval van klassieke auto's is het reviseren van de motor van groot belang. Met grote zorg wordt de motor van uw oldtimer door ons gereviseerd. Met de huidige technieken kunnen wij deze klassieke motoren zelfs nog beter herstellen dan dat ze uit de fabriek kwamen.


Waarom een motorrevisie?

Versleten motoren stoten veel meer schadelijke stoffen uit dan nieuwe of gereviseerde motoren. Een motorrevisie brengt die uitstoot weer terug naar de fabriekswaarden of zelfs daaronder. Ook wordt het olieverbruik van de oude motor teruggebracht door versleten onderdelen te vervangen. Uw motor laten reviseren is dus een stuk beter voor het milieu en uw verbruik dan door te blijven rijden met de oude motor.

Is reviseren de beste oplossing?

Een nieuw motorblok kopen is in vele gevallen een stuk duurder dan een motorrevisie. Wanneer een tweedehands motor geen goed alternatief is, vanwege geringe beschikbaarheid of lage kwaliteit van de gebruikte motoren, is een revisie van de motor de beste oplossing. Sommige motoren zijn weinig gemaakt, waardoor deze ook tweedehands nauwelijks voorkomen. Voor klassieke auto’s en sommige Mercedes en BMW motoren geldt dit bijvoorbeeld. Dan is de meest voor de hand liggende optie een motorrevisie.

Serieproblemen verhelpen

Andere typen motoren kennen veel serieproblemen, waardoor deze veel gevraagd zijn. Bij deze motortypen betekent het plaatsen van een gebruikte versie vaak dat die problemen zich opnieuw gaan voordoen. In deze gevallen is een motorrevisie de beste optie. Veelvoorkomende zwakke punten kunnen dan verholpen worden door kwalitatief betere of aangepaste onderdelen te gebruiken.


Waarom motor reviseren bij De Jong Motorenservice?

  • De echte specialist op het gebied van motorrevisie in omgeving Dedemsvaart
  • Van personenauto tot scheepsmotor
  • Reviseren niet mogelijk? Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte motorblokken
  • Revisie voor alle typen motoren
  • Hoge kwaliteit en nacontrole
  • Gereviseerde motor evenaart of overtreft fabriekskwaliteit

Afspraak maken voor motorrevisie in Dedemsvaart

Woont u in de buurt van Dedemsvaart en wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor een revisie? Vul direct het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.