Zoekt u een revisiebedrijf in Nederland dat scheepsmotoren zoals de motor van uw boot, cruiser of speedboot voor u kan verzorgen? De Jong Motorenservice in Coevorden reviseert al jaren motoren voor de pleziervaart voor tevreden klanten uit heel Nederland. Voor ons kent motorrevisie voor boten dan ook vrijwel geen geheimen en gaan we geen uitdaging uit de weg. Uw boot motor wordt door ons zorgvuldig gedemonteerd, gereinigd en na revisie met oog voor detail weer opgebouwd. Ons doel? Zorgen dat de motor van uw boot niet alleen weer jaren meekan, maar tevens een stuk efficiënter loopt. Zowel qua emissie als verbruik. Ons specialistische machinepark hebben wij geheel in eigen beheer waardoor wij snel kunnen schakelen en altijd gaan voor het optimale eindresultaat.

Uitgelicht project: revisie Chris Craft boot motor

De motor van een klassieke Chris Craft motorboot uit de jaren ’60 werd bij ons aangeleverd in 5 kisten, gedemonteerd en al. Het motorblok werd geboord naar de 2e overmaat en de krukas hebben wij geslepen. De cilinderkoppen waren aan vervanging toe wegens scheurvorming. Omdat dit type origineel het gebruik van kleprubbers niet faciliteert, hebben wij de klepgeleiders aangepast waarna ook de nieuwe zuigers met kleprubbers gemonteerd kon worden. De motor werd vervolgens opgebouwd met een nieuwe hoofd- en drijfstang lagers, nieuwe zuigers en oliepomp. Ook de olieleidingen naar de filters zijn vervangen. De motor is tevens weer geheel nieuw gespoten in de originele azuurblauwe kleur.

Voor wie werkt De Jong Motorenservice?

Of u nu bedrijfsmatig of als particulier zaken met ons wilt doen is voor ons geen probleem. Ons doel is u weer een prachtig gereviseerde motor teruggeven die eigenlijk nog beter draait dan het origineel. De Jong Motorenservice reviseert boot motoren voor klanten uit heel Nederland, maar is al jaren hét adres voor motorrevisie in Drenthe en Overijssel. Vraag naar de logistieke mogelijkheden, wij denken graag met u mee!


Een afspraak maken voor motorrevisie?

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Vul dit formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.